eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Köln, 2017. június 3.Nagy László, a Telekom Veszprém játékosa a Paris Saint-Germain ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének elődöntőjében játszott mérkőzésen 2017. június 3-án. (MTI/EPA/Sascha Steinbach)
Nyitókép: SASCHA STEINBACH

Nagy László elárulta, mitől függ a válogatottsága

Nagy László nem zárta ki, hogy visszatér a kézilabda-válogatottba a januári világbajnokságon.

"Pont egy évvel ezelőtt vonultam vissza, aztán visszatértem a szlovénok elleni vb-selejtezőre. Akkor azt mondtam, az volt az utolsó, majd felvetődött a szövetség részéről, hogy a világbajnokság szóba kerülhet-e. Ez a dolog még lóg a levegőben, abban maradtunk, ha sérüléshullám vagy olyan dolog nehezíti meg a válogatott felkészülését, hogy a személyemre is szükség lehet, mint játékos, csapatvezető vagy bármilyen más formában, természetesen ott leszek a válogatott környékén" - mondta a világklasszis átlövő az M4 Sportnak.

„A visszatérésem nem személyhez kötött, a csapat és a magyar kézilabda érdekeit tartom fontosnak, mindegy, hogy a szövetségi kapitány Xavi Sabaté, Csoknyai István vagy anyukám esetleg. Nem az a lényeg, hogy ki, hanem miben tudnék segíteni.”

Nagy László szerint az elvárható, hogy a válogatott a vb-n a csoportból továbbjusson, és a középdöntőben is olyan ágra került, ahol nem verhetetlen ellenfelek vannak.

"Bátorság lenne kijelenteni, hogy kijtunk az olimpiára, azonban a kitűzött cél, az olimpiai selejtezős helyezés elérése a világbajnokságon, reális lehet" - mondta.

Az átlövő a héten rendezendő két Európa-bajnoki selejtezőn nem szerepel Csoknyai István szövetségi kapitány keretében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×