eur:
394.33
usd:
370
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay

Beszólt volt csapattársainak Roy Keane

A Manchester United labdarúgócsapatának korábbi kapitánya sírós kisgyerekeknek nevezte a klub mostani játékosait.

Roy Keane szerint a Manchester United játékosainak először a saját teljesítményükön kellene javítaniuk, és félre kell tenniük esetleges nézeteltérésüket José Mourinho vezetőedzővel. A 47 éves Keane, aki hét bajnoki címet nyert a manchesteriekkel, azt mondta:

a futballistáknak felelősséget kell vállalniuk azért, hogy az MU az 1989/1990-es idény óta most rajtolt a legrosszabbul a bajnokságban.

A United hét mérkőzésen csupán tíz pontot szerzett, ezzel tizedik a tabellán, Mourinhót pedig sokan támadják, miután sajtóértesülések szerint vita támadt közte és Paul Pogba, a francia válogatott világbajnok középpályása között.

"Egy csomó sírós kisgyereket látok, pedig ha kimész a pályára, akkor a saját büszkeségedért, a családodért, a városodért futballozol"

- jelentette ki Roy Keane, aki jelenleg az ír válogatott másodedzőjeként dolgozik. "Nem Pogbáról beszélek, hanem általánosságban a játékosokról. Olyanokról, akik összevesznek valamin az edzővel, vagy az edzői csapattal, és aztán azt mondják magukban: nem fogok rendesen edzeni, mert valaki felidegesített" - nyilatkozta az MU-ban 326 bajnoki mérkőzésen 33 gólos korábbi középpályás.

Keane szerint a vitás helyzetek játékos és edző között részei a labdarúgásban eltöltött mindennapoknak, a nézeteltéréseket azonban a pályán kívül kellene rendezni.

"Ha a United futballistája vagy, felveszed a mezt, kifutsz a pályára és nem adsz bele mindent, mert összevesztél valakivel... Nos, akkor sok szerencsét Mourinhónak" - mondta Keane.

A Manchester United szombaton a Newcastle együttesét fogadja a Premier League nyolcadik fordulójában.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×