eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Ljubomir Vranjes, a Veszprém svéd vezetőedzője a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében játszott  MOL-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2018. április 15-én. A Telekom Veszprém 27. alkalommal nyerte meg a kupát, miután 23-21-re győzött a Szeged ellen.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Eldőlt Vranjes jövője a Veszprémnél

Az elmúlt évtized leggyengébb (pontosabban: egyetlen gyengébb) bajnoki helyezése ellenére a Telekom Veszprém vezetői úgy döntöttek, hogy a nyáron átalakuló keretet továbbra is Ljubomir Vranjes irányítja.

Búcsú a BL-nyolcaddöntőben, vereség a bajnoki döntőben, illetve Magyar Kupa-győzelem - az idény előtt kitűzött célok töredékét valósította meg a Telekom Veszprém - írta a Nemzeti Sport. Ljubomir Vranjes és a klubvezetőség sem elégedett az elért eredményekkel, a jövőben a hibák kijavítása a legfontosabb feladat. Az edző vállalja a felelősséget, ugyanakkor pozitív a folytatást illetően - írták az Echo Televízióra hivatkozva.

„Hullámvasút volt az egész szezon, de vállalom érte a felelősséget, és azon leszek, hogy jövőre ott legyünk a Bajnokok Ligája final fourban, valamint visszaszerezzük a magyar bajnoki címet. Az új igazolásokkal erősebb és jobb csapat leszünk” – mondta Ljubomir Vranjes.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×