eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Megszólalt Michael Schumacher menedzsere: ezért a nagy hallgatás

Megszólalt Michael Schumacher menedzsere: ezért a nagy hallgatás

Interjút adott hosszú hallgatás után Sabine Kehm, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher menedzsere a sportbuzzer.de oldalnak. Elmondta, hogy miért nem nyilatkoztak a 2013 decemberében síbalesetet szenvedő autóversenyző állapotáról.

Sabine Kehm még ma is jól emlékszik 2013. december 29-re: a családjával töltötte a karácsony utáni napot, amikor egy francia újságíró felhívta, és azt kérdezte tőle, igaz-e, hogy Michael Schumacher balesetet szenvedett. A menedzser azonnal tudta, hogy baj van, és másnap reggel már ott volt a grenoble-i kórházban. Nehéz napok vártak rá, volt olyan újságíró, aki papnak öltözve akart beszökni a kórházba, egy másik pedig Michael apjának adta ki magát. 

A síbaleset óta nem adnak ki információt Michael Schumacher állapotáról, Kehm szerint a hétszeres világbajnok érdekében.

"Michael nyilvános életet élt, és a közönségnek joga van tudni, hogy mi történt vele. Azt egyértelművé is tettük, hogy nagy baj történt. Michael azonban következetesen határt húzott a közszereplés és a magánélet között, a szurkolók és az újságírók pedig elfogadták ezt. A döntés, hogy a síbaleset után megóvjuk őt a nyilvánosságtól, az ő érdekében történt. A családnak joga van a legjobb megoldást választani" - mondta Sabine Kehm, aki 2000 óta dolgozott Schumacherrel, eleinte a média-tanácsadója volt, 2009-ben pedig a teljes menedzsmentet rábízta a német autóversenyző.

Jelenleg ő Mick Schumacher menedzsere is, a hétszeres világbajnok fia most lép a Forma-3-ba, amely a Forma-1 előszobája. 

"Ez most a tanulóév lesz, Mick teszi a dolgát, a saját útját járja, és nem hagyja, hogy az apja miatt nyomás legyen rajta. Tudja, hogy idő kell ahhoz, hogy igazi autóversenyző lehessen" - mondta a menedzser.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×