eur:
388.84
usd:
363.13
bux:
68275.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Taróczy szerint Szávay nemsokára újra nyerni fog

Már az első fordulóban kiesett Szávay Ágnes a 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti női tenisztornán, a világranglistán pedig az áprilisi tizenharmadik helyről visszacsúszott a huszonhetedikre. Taróczy Balázs a magyar teniszező szereplésével és világranglistás helyezésével kapcsolatban az InfoRádiónak azt mondta, hogy Szávay Ágnes hamarosan újra feljebb léphet, mert nagy küzdő, és még mindig csak 19 éves.

Már az első fordulóban kiesett Szávay Ágnes a 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti női tenisztornán, miután 7:5, 6:3 arányban kikapott a fehérorosz Viktorija Azarenkától. Szávay ezzel az idén huszonhat mérkőzést nyert meg és huszonháromszor kapott ki, a világranglistán pedig az áprilisi tizenharmadik helyről visszacsúszott a huszonhetedikre.

A huszonhetedik helyezés sem "csak" huszonhetedik, ha korábban lett volna egy ide rangsorolt játékosunk, azt mondtuk volna, ez fantasztikus - vélekedett Taróczy Balázs teniszező. Hozzátette, Szávay önmagához képest lehet, hogy visszaesett, de ahhoz képest, hogy egész évben úgy érezte, valami nem stimmel, nem játszik jól, nincs formában, ez fantasztikus eredmény. Ha ez rendeződni fog, akkor nagyot fog tudni előrelépni, mivel még mindig csak 19 éves - jelentette ki Taróczy Balázs.

Õ úgy látja, a huszonhetedik helyre visszaesni nem vészes dolog. Ha az ötvenedik hely környékére esne vissza, az már jelenthetne bajt, mivel ekkor már lenne olyan verseny, ahol nem biztos, hogy fölkerülne a főtáblára - mutatott rá Taróczy, aki biztos vagyok benne, hogy Szávay Ági hamarosan újra nyerni fog.

"Nem tudom ennek mi az oka a visszaesésének, de ismerve őt, túl fog esni ezen, és sok versenyt fog még nyerni" - vélekedett a teniszező.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×