eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Torres: Egy álom vált valóra

Egy álom vált valóra - mondta Fernando Torres, a spanyol labdarúgó-válogatott támadója, aki találatával eldöntötte a németek elleni Európa-bajnoki döntőt.

"Hatalmas örömöt érzek, még igazán fel sem tudtam fogni, mit is értünk el. Igazságos az élet, mert a spanyol csapat játszotta a legszebb futballt a torna során, és ezzel a sikerrel bekerült a labdarúgás történelmébe" - nyilatkozta az ünneplés közben Fernando Torres.

"Ez az első trófeám, de remélem, hogy sok közül az első. Egy Eb-t megnyerni közel akkora teljesítmény, mint egy világbajnokságot. Eddig csak televízión néztük a döntőket, de most itt voltunk, és győztünk" - tette hozzá a spanyol csatár.

A csapatkapitány, Iker Casillas azt emelte ki, hogy a sikerrel elérték profi labdarúgópályafutásuk egyik célját. A kapus szerint a spanyol együttes a döntőben is ugyanazzal a lelkesedéssel, elszántsággal és megbízhatósággal futballozott, mint az egész tornán, és ez vezetett a győzelemhez.

A torna egyik legjobbja, a brazil származású Marcos Senna úgy vélekedett, megérdemelten győzött a selección, és a sikert pályafutása legszebb napjának nevezte.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Még forróbbak lehetnek a nyarak, mint azt várták

Még forróbbak lehetnek a nyarak, mint azt várták

Friss kutatások rávilágítanak arra, hogy a nyári hőhullámok Európában várhatóan jóval intenzívebbek lesznek, mint azt korábban előre látták. A kutatók szerint ennek oka a légszennyezettség csökkenése, ami paradox módon súlyosbodó nyári felmelegedést eredményez Nyugat-Európában. Ez aggodalomra ad okot, mivel sokan ezekre a modellekre hagyatkoznak a jövőbeli tervezés során  - közölte a brg.com. .

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×