eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Különleges meccs vár a holland sikeredzőre

Az orosz labdarúgó-válogatott búcsúztatta a svédeket az Európa-bajnokságon, így Guus Hiddink szövetségi kapitány honfitársai, a hollandok ellen vezetheti csapatát a szombati negyeddöntőben.

"Nagyon jól játszottunk, fiatal csapatom most nemcsak látványosan, hanem fegyelmezetten is futballozott. Rutinos csapattal találkoztunk, ezért kicsit tartottam a mérkőzéstől, de végig koncentráltunk és úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. Büszke vagyok a fiúkra, a hollandok elleni negyeddöntőben biztos nem lesz ennyi lehetőségünk, ezért a befejezésekre sokkal jobban oda kell figyelnünk. Képesek vagyunk a mainál is jobb teljesítményre, de biztos vagyok benne, hogy a hollandok sem hozták még ki magukból a maximumot" - fejtette ki Guus Hiddink, aki eddig minden tornán továbbjutott aktuális együttesével a csoportkörből.

"A negyeddöntőbeli találkozó különleges meccs lesz, mert ismerem a játékosokat, az edzőt, és többekkel dolgoztam már együtt. Ráadásul a hollandoknak fekszik a mi játékstílusunk" - mondta Hiddink, aki az 1998-as világbajnokságon elődöntős volt hazája válogatottjával.
"Nagyszerű győzelmet arattunk a svédek ellen. De most jönnek a hollandok, akik a legjobbak az Eb-n" - tette hozzá Andrej Arsavin, aki kétmeccses eltiltását letöltve talált be a szerda esti találkozón.

Lars Lagerbäck, a svéd válogatott szövetségi kapitánya szerint is gyengén játszott együttese. "Passzívak voltunk, különösen az első félidőben. Megpróbáltunk a második félidőre felpörögni, de gyorsan kaptunk még egy gólt, és már nem maradt esélyünk."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

A Novo Nordisk által végzett tanulmány szerint a Wegovy nevű gyógyszerét szedő betegek négy év elteltével átlagosan 10%-os súlycsökkenést értek el. Megnéztük, mekkora volt az internetes keresési érdeklődés a Wegovy iránt az elmúlt években és napokban világszerte, valamint Magyarországon. Emellett megnéztük azt is, hogyan teljesít a Google-keresésekben a Wegovy konkurense.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×