eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

A Manchester Unitedtől lesett el trükköt Kemény Dénes

Elégedett játékosai hozzáállásával Kemény Dénes, a malagai Európa-bajnokságra és a pekingi olimpiára készülő magyar férfi vízilabda-válogatott szakvezetője. Az együttes csütörtökön Nagyváradon, pénteken pedig Szolnokon játszik barátságos mérkőzést Romániával.

Milyen állapotban utaznak Romániába?

Nem lesz könnyű, de igyekszünk győzni a Románia elleni két felkészülési mérkőzésen. Nem abban az állapotban van a csapat, ami a pillanatnyi jó szereplést segítené elő, ugyanis a játékosok idegesebbek a csapatkeresés miatt, és én is többször változtatok az összeállításon.

Mennyire kell kegyetlennek lenni az edzéseken?

Nagyon, ahogy az előző két olimpia előtt is. Jó hangulatban, lelkesen dolgoznak a fiúk, de fáradtak. Az Európa-bajnokságra már jobb állapotban lesznek.

Elégedett a hozzáállással?

Természetesen. Jó a hangulat ahhoz képest, hogy mekkora konkurenciaharc zajlik a csapatba kerülésért. Importálni szerettem volna Manchesterből azt, hogy a United focicsapatánál az edzéseken úgy játszanak a remekül megfizetett profik, mint a gyerekek, a viccelődésen jár az eszük, miközben maximálisan dolgoznak. Ez az alapja, hogy jól szerepeljen a csapat a tétmérkőzésen is.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×