eur:
394.15
usd:
370.13
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Ibrahimovicé az Eb eddigi legszebb gólja - nézze meg!

Zlatan Ibrahimovic gólja a görögök ellen az Európa-bajnokság eddigi leglátványosabb találata volt - mondta Dénes Tamás, az InfoRádió Európa-bajnoki tudósítója.

Zlatan Ibrahimovic görögök elleni gólja az Európa-bajnokság eddigi leglátványosabb találata volt, ha az nincs, nem is lenne érdemes emlékezni a kedd esti Svédország-Görögország mérkőzésre - vélekedett Dénes Tamás, az InfoRádió tudósítója.



A futballszakíró szerint a másik találat komikus volt, emlékeztetett arra a finnek ellen szerzett gólra, amelynek köszönhetően a magyar válogatott 1997-ben eljutott a világbajnoki pótselejtezőig.

Az oroszok önmagukat verték meg, szellősen védekeztek, ami nem jellemző Guus Hiddink csapataira - emelte ki Dénes Tamás. Hozzátette: mindez semmit sem von le a spanyolok és a mesterhármast szerző David Villa érdemeiből, de volt már arra példa, hogy a Vörös Fúriának becézett válogatott jól kezdett egy tornát, és mégis korán búcsúzott.

Az első forduló alapján a portugál, a német, a holland és a spanyol együttes emelkedik ki a mezőnyből, bár a játék elmarad a várt színvonaltól - mondta az InfoRádió Európa-bajnoki tudósítója.

Dénes Tamás a szerdai cseh-portugál találkozótól élvezetes meccset vár, míg az esti összecsapáson a hazai közönség előtt szereplő Svájc győzelmére számít.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×