eur:
389.43
usd:
361.5
bux:
68412.6
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A háromgólos csatár az első forduló legjobbja

David Villa, a spanyol válogatott csatára áll az élen az InfoRádió, a Sky Sports és az inforadio.hu látogatói által leadott osztályzatok összesített rangsorában az első csoportkört követően a labdarúgó Európa-bajnokság játékosai között.

Az oroszok ellen mesterhármas elérő 26 éves csatár a legmagasabb, 10-es értékelést kapta az InfoRádiótól és az angol Sky Sportstól, míg látogatóink osztályzatainak átlaga 9.2 volt, így jött ki a 9.7-es eredmény. A góllövőlistán is élen álló David Villa ezzel fölényesen vezeti a rangsort.

A második helyen a portugál válogatott védelmének oszlopa, Pepe áll, 8.9-es átlaggal. A Real Madrid bekkje - aki fontos találatot szerzett a törökök ellen a nyitónapon - két 9-est gyűjtött be, míg a honlapunk látogatóitól kapott osztályzatok átlaga 8.7 lett.

Hiába a lengyelek elleni két gól és a remek játék, a német Lukas Podolski csak a rangsor harmadik helyén áll (8.8), őt pedig a világbajnok olasz csapatot fölényesen legyőző holland együttes két tagja, Giovanni van Bronckhorst és Wesley Sneijder követi, egyaránt 8.7-es eredménnyel.

Az első tízben szerepel Fernando Torres (8.4), aki ugyan nem szerzett gólt, de kiválóan játszott az oroszok ellen, az olasz válogatott ellen alig hibázó Khalid Boulahrouz (7.8), valamint a csereként beállva is gólt fejelő Francesc Fabregas (7.7). Miroslav Klose két gólpassza a kilencedik helyre, és 7.7-es átlagra volt elég. A spanyol Xavi és két német, Torsten Frings, valamint Michael Ballack is 7.6-os átlaggal rendelkezik.

A rangsor végén az oroszok észrevétlen csatára, Dmitrij Szicsev áll (4), de a cseh Jan Koller (4.3) és a lengyel Pawel Golanski (4.1) sem lehet büszke helyezésére.

A részletes rangsort megnézheti, ha ide kattint.

Az InfoRádió honlapján az Eb valamennyi meccse után értékelheti a labdarúgókat, a találkozót követő napon 12 óráig, míg az eredményeket ezt követően nézheti meg.

A második kör összesítését vasárnap olvashatja el az inforadio.hu hírportálon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Gustav Klimt portréja a várt összegnél kevesebbért kelt el

Gustav Klimt portréja a várt összegnél kevesebbért kelt el

A bécsi Kinsky-palotában található im Kinsky aukciósház áprlis 24-én bocsátotta árverésre a nemrég előkerült Klimt alkotást. 1917-18-as „Bildnis Fräulein Lieser” vagy „Fräulein Lieser portréja” című festmény, amelyet az osztrák művész egyik utolsó alkotásának tartottak, az elmúlt hónapokban hatalmas izgalmat keltett a műtárgypiacon. A licit 28 millió euróról indult, a majdnem egy évszázadig nem látott portrét végül 30 millió euróért, a 30-50 millió eurós becsérték alsó határán értékesítették. Ez nem tartalmazza az aukciósház jutalékait és díjait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×