eur:
401.07
usd:
366.62
bux:
74336.17
2024. október 11. péntek Brigitta

Várhidi: A németek nem hibáznak

Szombaton kezdődik az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság. Az InfoRádió Várhidi Péter volt szövetségi kapitány segítségével bemutatja a négy csoportot. A B jelű kvartettbe Ausztria mellé Németország, Lengyelország és Horvátország került.

Németország és Horvátország továbbjutására számít a labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjából Várhidi Péter.

A volt szövetségi kapitány az InfoRádióban elmondta: a német válogatott kimagaslik ebből a kvartettből, és Michael Ballackék várhatóan nem hibáznak a csoportküzdelmek során

A horvát válogatott - amely némi meglepetésre Angliát megelőzve jutott ki az Eb-re - is erős együttes, kiváló futballisták alkotják - vélekedett az olimpiai csapat edzője.

Várhidi Péter szerint a lengyel együttes szereplése a legnagyobb sztáron, a Santanderben légióskodó Euzebiusz Smolareken múlik. Ha a csatár jó időszakot fog ki, akkor lehet esélye Leo Beenhakker szövetségi kapitány válogatottjának, ha azonban a védők kiveszik a játékból, a lengyel csapat búcsúzhat már a csoportmeccsek után.

A magyar válogatott volt szövetségi kapitánya az egyik házigazdát, Ausztriát legfeljebb arra tartja esélyenek, hogy megszorongassa csoportellenfeleit.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Helyzetjelentés Floridából: bajba jutott magyarok jelentkezését várja a tiszteletbeli konzul

A hurrikán után most a tornádóktól tartanak Florida lakói – mondta Pazaurek Piros tiszteletbeli konzul, aki a Hungarian Hub elnevezésű nonprofit szervezet elnökeként az amerikai magyarok összefogásáról is beszámolt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×