eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Várhidi: A sztárok juttathatják tovább a cseheket és a portugálokat

Szombaton kezdődik az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság. Az InfoRádió Várhidi Péter volt szövetségi kapitány segítségével bemutatja a négy csoportot. Az A jelű kvartettbe Svájc mellé Csehország, Portugália és Törökország került. Az olimpiai válogatott edzője a portugálok és a csehek továbbjutására számít.

Portugália és Csehország továbbjutását várja a szombaton rajtoló labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjából Várhidi Péter.

Az olimpiai válogatott edzője az InfoRádiónak elmondta: egy világversenyen általában a sztárok szokták eldönteni a mérkőzéseket, és ezen a téren a portugálok és a csehek állnak a legjobban. A luzitán együttesből kiemelkedik Ronaldo, míg a cseh játékosok többsége is nyugati élklubokban szerepel, bár Tomas Rosicky hiánya érzékenyen fogja érinteni a csapatot - fejtette ki Várhidi Péter.

A török együttes nem kiegyensúlyozott csapat a volt szövetségi kapitány szerint, de Várhidi Péter hozzátette: játékosaik bármikor megvillanhatnak, így bármire képesek lehetnek.

Az egyik házigazda, a rendező jogán szereplő Svájc válogatottját a szakvezető sötét lónak tartja, de véleménye szerint nem fognak pont nélkül kiesni az Eb-ről.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×