eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 12. vasárnap Pongrác

Barcelona: válságértekezlet és új edző

A barcelonai Sport napilap híre szerint Frank Rijkaard távozik az idény végén a katalán klubtól, s valószínűleg Josep Guardiola, a B csapat edzője lép a helyére. A Marca nevű madridi lap még tovább ment: tudni véli, hogy hétfő este a klub elnöke, Joan Laporta, a sportigazgató Txiki Beguiristaín, valamint négy alelnök válságértekezletet tartott.

A barcelonai Sport napilap híre szerint Frank Rijkaard távozik az idény végén a katalán klubtól, s valószínűleg Josep Guardiola, a B csapat edzője lép a helyére.

Guardiola kinevezése meglepetésnek számít, mások neveit lehetett korábban hallani, egyebek között a portugál José Murinho is a jelöltek között volt. Guardiola személyét úgy emlegették, mint egy majdani sztáredző melletti második embert.

Josep Guardiola 1971-ben született, a Barca saját nevelésű játékosa volt. A korábbi védekező középpályás 47 alkalommal szerepelt a spanyol válogatottban.

Az edzőváltás jó ideje érik a Barcánál, a Marca nevű madridi lap tudni véli, hogy hétfő este a Barcelona elnöke, Joan Laporta, a sportigazgató Txiki Beguiristaín, valamint négy alelnök válságértekezletet tartott.

Hanganyag: Dénes Tamás

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vihart kavar az atléták pénzdíjazása az olimpián, de nagy változást indíthat el

Vihart kavar az atléták pénzdíjazása az olimpián, de nagy változást indíthat el

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke nyíltan bírálta a Nemzetközi Atlétikai Szövetséget, amiért pénzdíjat ajánlott fel a sportág párizsi olimpiai bajnokainak. Szabados Gábor sportközgazdász az InfoRádióban azt mondta, az 50 ezer dolláros jutalmazással az lehetett az egyik cél, hogy az olimpia ne értéktelenedjen el a vb-hez és a Gyémánt Liga-sorozathoz képest.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×