eur:
393.17
usd:
352.2
bux:
73119.59
2024. szeptember 21. szombat Máté, Mirella

Fiatalokkal töltik fel a Fradi keretét

Az InfoRádió korábbi értesüléseinek megfelelően Elek Gábor lesz a Ferencváros női kézilabdacsapatának új vezetőedzője. A mostani szakvezető, Zsiga Gyula a szezon után távozik.

Maglódi Lajos, az együttest működtető cég ügyvezetője az InfoRádióban elmondta, hogy megállapodást kötött Zsiga Gyulával, és ha a klub ki tudja fizetni a szakembert, akkor korrekt körülmények között tudnak elválni.

Az ügyvezető elárulta: Zsiga Gyulával úgy bontanak szerződést, hogy a tréner a júliusi és az augusztusi pénzét is megkapja. Maglódi Lajos szerint mindkét fél elégedett a megegyezéssel.

Az új vezetőedző az ifjúsági csapatot irányító Elek Gábor lesz - mondta el az InfoRádió kérdésére Maglódi Lajos.

A szakember az elmúlt időszakban rendre sikereket ért el a fiatalokkal, akik közül a nyáron többen is felkerülhetnek az első csapathoz - tette hozzá.

A fiatalok szerepe tovább nő

Szükség is lesz az újabb fiatalításra, hiszen egy hónapja a csapatkapitány Lucia Uhraková bejelentette, hogy az idény végén elhagyja az együttest. A szlovák beállós a Debrecenhez igazol.

A magyar válogatott Kovacsicz Mónika maradására szintén nincs sok esély, hiszen a dán Viborg csábítja.

A kulcsjátékosok közül Szucsánszki Zita és Szamoránsky Piroska ugyanakkor biztosan marad a Fradinál.

A névadó szponzor még kivár

Maglódi Lajos arról még nem tudott beszámolni, hogy az egyesülettől a sikeres ingatlantender után mennyi pénzt kap a szakosztály, és egyelőre a névadó szponzor sem döntött a hosszabbítás mellett.

A csapat ügyvezetője elmondta, hogy Rieb György FTC-elnök társaságában a napokban biztató megbeszéléseket folytatott a támogató bank képviselőjével.

Az InfoRádió úgy tudja: az érintett pénzintézet ahhoz köti a szponzorációs szerződés meghosszabbítását, hogy az FTC megfelelő üzleti tervvel áll-e elő a következő szezonra. A bank nem akar utolsó megmentőként szerepet játszani a csapatnál konzerválva az elmúlt évek vesszőfutását.

A Ferencváros rendre dobogóra kerül a bajnokságban, tavaly - még Németh András vezetőedzővel, valamint az előző szezon után szintén távozott Tóth Tímeával, Kirsner Erikával és Katarina Mravikovával - nagy meglepetésre aranyérmet tudott szerezni, de kisebb-nagyobb anyagi problémák rendszeresen jelentkeztek a csapatnál.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Gigantikus buzgár Békásmegyeren - figyelmeztet az FCSM

Nem szabad elvinni a homokzsákokat az ideiglenes gátakról, még akkor sem, ha már elvonult az ár - figyelmeztet a Fővárosi Csatornázási Művek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.23. hétfő, 18:00
Hankó Balázs
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Csütörtökön még nagyot emelkedtek az európai részvénypiacok, történelmi csúcsra emelkedett a német tőzsde, pénteken viszont lefordulás jött, főként az autóipari részvények árfolyama esett nagyot, miután profitfigyelmeztetést adott ki a Mercedes-Benz. Az európai hangulatromlást az amerikai tőzsdék is lekövették, mérsékelt eséssel indult a pénteki kereskedés, nap végére azonban a csütörtöki záróérték közelébe értek a vezető amerikai részvényindexek..

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 20. 22:03
2024. szeptember 20. 21:02
×
×
×
×