eur:
393.3
usd:
367.44
bux:
67062.43
2024. április 26. péntek Ervin

Meglepetések a labdarúgó-válogatott keretében

Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte szűkített, 22 fős keretét a jövő heti, ciprusi tornára. A szigetországba nem utazik a magyar futball egyik legnagyobb ígéretének tartott Németh Krisztián és a bajnokságban éllovas MTK egyik legjobbja, Kanta József sem.

Kijelölte a jövő heti, ciprusi tornán szereplő 22 fős keretét a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Várhidi Péter némi meglepetésre kihagyta az egyik legnagyobb ígéretnek számító Németh Krisztiánt és a listavezető MTK egyik meghatározó játékosát, Kanta Józsefet.

"Minden posztra igyekeztem két játékost találni, bár jobbhátvéd jelenleg csak egy, Csizmadia áll rendelkezésre. Szükség esetén azonban Vanczák, Balogh, vagy akár Rodenbücher is játszhat a védelem jobb oldalán, tehát gondban biztosan nem leszünk. Így, hogy csak egy igazi jobb oldali védő került be az utazók közé, inkább még egy csatárt nevezek, ő pedig Tisza Tibor" - mondta a szövetség hivatalos honlapján a szövetségi kapitány.

A kapitány megindokolta azt is, ki miért maradt ki a bő keret tagjai közül. Vadócz Krisztián és Rajczi Péter klubot váltott a télen, nekik most az a legfontosabb, hogy beilleszkedjenek új együttesükbe. Németh Krisztián pedig csak harmadik számú jelölt lenne posztján.

A ciprusi tornán először a hazai együttessel találkozik a nemzeti együttes, majd - az előző napi eredményektől függően - Bulgária vagy Lettország lesz az ellenfele. A válogatott tagjai vasárnap délután 15 órakor találkoznak a Thermal Hotel Margitszigetben, s este repülnek Ciprusra.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×