eur:
389
usd:
360.9
bux:
68704.11
2024. május 7. kedd Gizella

Már idény közben kirúghatják Mourinhót

A hétfői brit lapok szerint labdarúgói is szembefordultak Jose Mourinhóval, a címvédő Chelsea vezetőedzőjével. A szigetországi médiában gyakorlatilag biztosra veszik a szakember távozását, állítólag már csak az a kérdés, hogy szezon közben vagy a bajnoki idény végén váltják le.

"Aki arra fogad, hogy a következő szezonban is Mourinho lesz a Chelsea trénere, az vagy nagyon bátor, vagy sok felesleges pénze van" - írja a The Sun.

A Times szerint "csupán az kérdéses, hogy Mourinho önként lemond, vagy menesztik". A lap arról ír, hogy egyre több játékos bírálja háta mögött a trénert, meg nem erősített hírek szerint az edzéseken is gyakori a konfliktus a szakvezető és a játékosok között.

Miért nem védik meg a Chelsea vezetői?

A Times cikkírója különösnek tartja, hogy miközben a sajtóban Mourinho jövőjét firtatják, egyetlen klubvezető sem védi meg az edzőt, senki sem jelenti ki, hogy töretlen a bizalom iránta.

"Viccesnek tartom, hogy három egymást követő döntetlen után már a távozásomról cikkeznek, egyesek pedig úgy vélik, most élem edzői pályafutásom legválságosabb időszakát. Hullámvölgyben vagyunk, ez nem vitás, de válságról szó sincs. A játékosokkal sincs semmi gond, nálam legalábbis senki nem panaszkodott" - jelentette ki Mourinho.

Drogbáék fúrják?

A The Sun szerint Didier Drogba és Michael Essien arra próbálták rávenni a többieket, hogy együtt követeljék ki a vezetőktől az edzőváltást.

Andrij Sevcsenko nehezményezte, hogy nem kapott elég segítséget a beilleszkedéshez. Arjen Robben pedig azt kifogásolta, hogy a tréner nem megfelelő feladatot bíz Michael Ballackra, és a német középpályás gyengébb teljesítménye ellenére sem kerül ki a kezdőcsapatból.

Címlapról ajánljuk
Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményei szerint egy hónappal az európai parlamenti választás előtt a Fidesz–KDNP listája vezet 48 százalékkal, Magyar Péter pártja, a Tisza Párt a második 21 százalékkal, a DK–MSZP–Párbeszéd koalíció áll a harmadik helyen 12 százalékkal. Őket követi a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7 százalékkal, a Mi Hazánk pedig 5 százalékon van, a tavasz vesztese a Momentum lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×