eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Iron Mike most drogos vezetés miatt került rács mögé

Õrizetbe vették pénteken Mike Tyson egykori nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnokot és vádat emeltek ellene, mivel kábítószer hatása alatt vezette autóját, valamint kokaint tartott magánál és a járműben.

A volt bokszolót az arizonai Phoenix közelében állították elő, amikor egy magánház gépkocsi-felhajtójáról kikanyarodva csaknem nekiment a seriff autójának. Az illetékes phoenixi bíró még nem döntött arról, hogy óvadék ellenében vagy anélkül bocsátják-e szabadon a város börtönéből.

A 40 éves Tyson 21 éves korában lett nehézsúlyú világbajnok. Később egy évre eltiltották a versenyzéstől, és 2,85 millió dollár pénzbüntetésre ítélték, amiért 1997-ben a szorítóban egy nagy darabot kiharapott ellenfele, a győztes Evander Holyfield füléből.

A botrányairól is elhíresült Tysont 1992-ben hat év börtönre ítélték, amiért egy indianapolisi szállodai szobában megerőszakolt egy szépségkirálynőt. A sportoló három évet ült le büntetéséből, 1995-ben szabadult. Tavaly vonult vissza a versenyzéstől, miután a washingtoni gálán vereséget szenvedett az ír Kevin McBride-tól.

Tyson pályafutása során a profik között ötvenszer nyert (ebből 44-szer kiütéssel), és hatszor szenvedett vereséget.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×