eur:
388.62
usd:
360.85
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Levegőhöz jutott a Fradi - visszavonják a felszámolási keresetet

Balogh Ákos, a zöld-fehér egyesület elnökségi tagja megerősítette azt a sajtóinformációt, mely szerint Hrutka János korábbi válogatott labdarúgó cége, a Sportmarketing Kft. pénteken visszavonja a Ferencváros felszámolására a bírósághoz benyújtott kérelmet.

Hrutka János bejelentette: cége pénteken visszavonja a Ferencváros felszámolására a bírósághoz benyújtott keresetet. A Fradi volt válogatott játékosa hozzátette: a döntés januárig érvényes, így lehetőség nyílik arra, hogy a klub kifizesse a játékosok és alkalmazottak felé fennálló tartozás egy részét.

Balogh Ákos, a zöld-fehér egyesület elnökségi tagja a ferencvárosiak hivatalos honlapján úgy nyilatkozott, hogy az igazi segítséget az jelentené, ha pár nap múlva nem indulna újra a felszámolási eljárás.

A sportvezető szerint ha a pénteki egyeztetésen Hrutka Jánosék garantálják, hogy három-négy hónapig nem indítják újra a felszámolási eljárást, akkor december 27-én a Ferencváros törleszteni tudja adósságai egy részét.

Csütörtökön egyébként felállt az a tehetős ferencvárosi szimpatizánsokból álló konzorcium, amely 120 millió forintot adott össze a kintlévőségek rendezésére. Feltételül szabta ugyanakkor, hogy csak akkor fizethetik ki az összeget, ha valamennyi hitelezővel sikerül megállapodni arról, hogy az összeg egy részét nem fizetik vissza. A konzorcium garanciát vár arra is, hogy a Ferencvárost nem számolják fel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×