eur:
396.22
usd:
367.11
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Király bemutatkozik az Aston Villában

Király Gábor több mint másfél éves kihagyás után ismét angol élvonalbeli mérkőzésen véd! A Crystal Palace kapusát néhány napja az Aston Villa kölcsönvette, s most a magyar hálóőr kap szerepet a Bolton ellen.

Király november közepétől szűk egy hónapot a West Ham Unitednél töltött kölcsönjátékosként, de ott nem védett bajnoki mérkőzésen. A Villánál Thomas Sörensen és Stuart Taylor sérülése miatt lett szükség a szolgálataira - ő lehet a birminghami klub Hiláriója, legalábbis rövidtávon, mert a dán válogatott vetélytárs sérülése nagyon szépen javul.

A Villa, a Premiership történetének legtöbb döntetlent elért csapata, nincs jó formában. Legutóbbi hét mérkőzéséből hatot elveszített, november 11. óta nem tudott nyerni.

A Manchester United vasárnap a West Ham Uniteddel játszik. Ebben az idényben először léphet pályára a több mint három hónapos sérülése után ismét hadra fogható dél-koreai válogatott, Pak Dzsi Szung.

Az Arsenal ellenben tartalékosan áll ki a Portsmouth ellen: Gallas, Rosicky és Henry is sérült. Az ellenfélnél a góllövőlistát holtversenyben vezető (egykori arsenalos) Nwankwo Kanu játéka, térdsérülése miatt erősen kétséges.

Harry Redknapp, a Portsmouth menedzsere tréfásan azt mondta: Az Arsenal egykori hátvédje, Sol Campbell lesz az egyetlen csatára!
A Chelsea az Everton otthonába látogat, Drogba és Sevcsenko lesz a két támadó. A hazaiaknál felépült két sérült játékos, Phil Neville, Leon Osman.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: nem akarjuk, hogy ennek a kalandnak vége legyen

Vámos Petra: nem akarjuk, hogy ennek a kalandnak vége legyen

A spanyolok elleni sikerrel bejutott a negyeddöntőbe a női kézilabda-válogatott, vagyis eldőlt, hogy utazhat majd Lille-be. Vámos Petra, az ezúttal öt gólt szerző irányító azt mondta: most érzi, hogy a csapat megérkezett erre a szintre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×