eur:
389.75
usd:
363.51
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Csúcsot dönthet az Inter

Új klubrekordot állít fel az Internazionale, ha az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában legyőzi a Messinát. A két üldöző, az AS Roma és a Palermo egymás ellen játszik az Örök Városban.

A kék-feketék - ebből a szempontból - eddigi legsikeresebb menetelése az 1939-1940-es idényben elért nyolc, sorozatban elért győzelem volt.

Roberto Mancini együttese a legutóbbi fordulóban már beállította e csúcsot, ha pedig vasárnap délután nyer, új rekorddal erősíti meg vezető helyét a bajnoki tabella élén.

A legutóbbi bajnoki mérkőzésen már a kispadig eljutó Filkor Attilát ezúttal biztosan nem veti be az edző: a magyar válogatott-kerettag középpályás sérült, nem játszhat az ifjúsági csapatban sem.

Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke szerint a Roma elleni, vasárnap esti találkozó "rájátszás lesz a második helyért", az Intert szerinte már aligha lehet megfogni.

Csapata szerdán kiesett az UEFA-kupából, mégpedig az elnök szerint "a szezon legrosszabb teljesítményét nyújtva". A Romában szinte biztosan játszik a bokasérüléséből felépült Francesco Totti, a góllövőlista éllovasa is.

A 15. és a 16. helyezett találkozója ritkán számít rangadónak egy bajnokságban - a speciális olaszországi helyzet azonban most ezt hozza.

A pontlevonással sújtott Fiorentina és Milan Firenzében találkozik egymással, ma este hatkor. Carlo Ancelotti, a piros-feketék edzője elismerésre méltó őszinteséggel mondta, nem várja, hogy csapata varázsütésre feljavuljon, ameddig fel nem épülnek a most még sérült kulcsjátékosok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×