eur:
389.46
usd:
363.31
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A Real Madrid Barcelonában játszik

A Sevilla, ha nyer vasárnap a Recreativo Huelva ellen, kihasználva, hogy a Barcelona elhalasztotta bajnoki mérkőzését, a Primera División élére ugrik. A Real Madrid Barcelonába, az Espanyolhoz, a Valencia Zaragozába látogat.

A góllövőlistát Ronaldinhóval és Diego Militóval holtversenyben vezető Frederic Kanouté nem játszott a hét közepén, az UEFA-kupa-mérkőzésen - részben talán ez is oka volt annak, hogy megszakadt a Sevilla harminc mérkőzésből álló hazai veretlenségi sorozata a nemzetközi porondon. Immár azonban kikezelték nyűgjeit, pályára léphet. Hiányozni fog ellenben az andalúz gárdából az eltiltott Javi Navarro, s kétséges Antonio Puerta és Enzo Maresca játéka.

A nagyszerű formába lendült Espanyol ellen egyáltalán nem lesz könnyű dolga a Real Madridnak. Mahamadou Diarra ugyan visszatérhet, de Roberto Carlos és Ronaldo játéka kétséges, Ivan Helguera pedig még nem is edzett együtt a többiekkel.

A Madridnál élénk az élet az irodákban is: a héten Higuaint leszerződtette a klub, nagyon közeli a megállapodás Gagóval is, ugyanakkor Cassanót a Milannak ajánlgatja Mijatovics. Az Espanyolban a brazil Jonatas játéka erősen kétséges: a játékos, akinek édesapját elrabolták Brazíliában, azonnal hazautazott. Aligha tér vissza a vasárnapi mérkőzésre.

A Valencia továbbra sincsen könnyű helyzetben, lassan épülnek fel a sérültjei. David Villa egészséges, neki más miatt támadtak gondjai: Victoriano Sánchez, a játékvezetői bizottság elnöke szigorúan megbírálta, miután a videofelvétel alapján nyilvánvalóvá vált, hogy a válogatott csatár feldobta magát a kiharcolt tizenegyes előtt a legutóbbi fordulóban.

A Deporban játszhat Juanma, aki a múlt héten, az Athletic Bilbao ellen, piros lapot kapott. A szövetség illetékes bizottsága azonban felmentette, mert kiderült: a védőt ok nélkül állította ki a bíró.
A madridi derbin, az Atlético Madrid és a Getafe találkozóján az argentin válogatott két kapusa, Abbondanzieri és Leo Franco is szerepel. Iker Casillas mellett övéké a liga legjobb kapusmutatója 2006 őszén.

A Barcelona Betis elleni találkozóját elhalasztották, a bajnokcsapat vasárnap Japánban, a klubvilágbajnokság döntőjében szerepel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×