eur:
395.45
usd:
366.07
bux:
73893.34
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

"Rég voltam ennyire elkeseredve"

"Sajnos, pontosan tudom, hogy vannak problémáim az úszással: nem elsősorban technikailag, hanem az állóképességgel. Nem sikerült azt az edzésmennyiséget rendesen megcsinálnom, amit kellene" - mondta Cseh László, miután második lett a Helsinkiben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, 400 méter vegyesen.

"Ez az év egyáltalán nem jött úgy össze, ahogy szerettem volna, hiszen a margitszigeti Európa-bajnokságon sem tudtam a legjobb időimet túlszárnyalni, a mostani idő pedig egyenesen gyalázatos" - tette hozzá.

Cseh László szerint az igazi probléma az, hogy egy európai versenyző meg tudta verni.

"Pontosan tudom, mit kell tennem ahhoz, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer. Ahhoz, hogy Phelpset meg tudjam verni, mindent más fel kell áldozzak, kizárólag az úszásra szabad koncentrálnom, semmi másra" - folytatta a magyar úszó.

"Túlságosan felőrölt a többi tevékenység, alighanem a tanulást is le kell építenem annak érdekében, hogy újfent a régi legyek. Az elszántság megvan bennem, még ha most iszonyúan rosszul is érzem magam. Rég voltam ennyire elkeseredve..." - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük
Ezüstvisszhangok

Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük

A férfi kardcsapat tagjai az elveszített olimpiai bajnoki döntő után közvetlenül még csalódottak voltak, de abban egyetértettek, hogy nüanszokon múlott a Dél-Korea elleni finálé, és néhány nap múlva megszépül az ezüstérem. Elárultak azt is, hogy mivel léptek túl az egyéni verseny csalódásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×