eur:
395.45
usd:
365.52
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Beckham mégis elment Tom Cruise esküvőjére?

A Real Madrid nem járult hozzá ahhoz, hogy angol futballistája, David Beckham Rómában töltse a szombati napot a két filmcsillag, Tom Cruise és Katie Holmes esküvőjén. Ennek ellenére David Beckhamet pénteken a római repülőtéren látták feleségével, Victoriával.

A 31 éves középpályás térdproblémái miatt nem szerepelhet a Santander elleni hazai bajnokin, de Fabio Capello, a Real vezetőedzője azt várja tőle, hogy ettől függetlenül részt vegyen a délutáni edzésen.

"Még nem jött rendbe a sérülése, de dolgoznia kell az erőnlétén. Az, hogy lemarad a lagziról, már nem az én problémám" - mondta még korábban a királyi gárda olasz mestere.

David Beckham ennek ellenére pénteken elrepült Rómába. A Real Madrid szóvivője ugyanakkor megpróbálta jelentéktelen színben feltűntetni a nyilvánvaló konfliktust, mondván: arra engedélyt kapott a brit sztárfocista, hogy átugorjon Rómába, de szombaton visszatér Madridba fizioterápiára és a meccsre.

Pletykák szerint azonban a kiruccanást nem Fabio Capello engedélyzte. Ha valóban így van, az tovább ronthat Beckham és az edző már így is feszült viszonyán.

A lépés felerősíti azokat a híreszteléseket, hogy az idény során mindössze háromszor kezdőcsapatba került klasszis nem tölti ki júniusig szóló szerződését Madridban, hanem visszatér Angliába, vagy a tengerentúli élvonalban folytatja pályafutását.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×