eur:
394.48
usd:
364.46
bux:
73764.15
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Gólt fejelt az UEFA-kupában a Livorno kapusa

Továbbra sem megy Sáfár Szabolcs csapatának az UEFA-kupában. A bécsi Austria az első körben a belga Waregem ellen elszenvedett hazai vereség után ezúttal az Ajaxtól kapott ki 3-0-ra. Belgrádban gólt fejelt az olaszok kapusa.

A válságban lévő bécsi klub számára messzire került a továbbjutás, miután mérkőzései felénél kettőből két vereséggel áll. Sáfár Szabolcs három gólt kapott (kettőt a hollandok első számú csillaga, Huntelaar, egyet az örmény Manucsarjan lőtt a kapujába), de mindannyinál kiszolgáltatott helyzetbe került.

A további mérkőzések közül említést érdemel, hogy egyik olasz gárda sem tudott győzni. A bajnokságban nagyszerűen szereplő Palermo kikapott Szicíliában a négy sztárja, Obafemi Martins, Shola Ameobi, Damien Duff és Michael Owen nélkül felálló Newcastle-től. Az angolok legjobbjai a gólszerző, spanyol Luque, valamint a mindössze 18 éves újonc kapus, a holland Tim Krul voltak.

Csak döntetlent játszott a Livorno Belgrádban, a Partizan ellen, gólját a legjobbja, a 88. percben, 0-1-nél előrerohanó kapus, Marco Amelia fejelte. A római születésű kapus a nyáron - nem játszó tartalékként - tagja volt a világbajnok olasz válogatott keretének Németországban.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×