eur:
394.48
usd:
364.46
bux:
73764.15
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Németh Krisztián hét góllal zárta az Eb-előselejtező-tornát!

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott 4-1-re legyőzte Örményország korosztályos együttesét a ciprusi Larnacán rendezett Európa-bajnoki előselejtező zárófordulójában, ezzel százszázalékos teljesítménnyel az első helyen jutott tovább.

A torna gólkirálya hét találattal, az ezúttal kétszer eredményes MTK-ban futballozó Németh Krisztián volt.

"Kicsit nehézkesen kezdtünk, hiszen a játékosok nincsenek hozzászokva az ilyen sorozatterheléshez, de nagy örömömre 25 perc után már egy nyugodt és lazán futballozó együttest láttam a pályán" - mondta Várhidi Péter szerdán megbízott szövetségi kapitánynak kinevezett szövetségi edző.

"A második félidő aztán parádésra sikerült, szép akciókat vezettünk és a befejezések is sikerültek. Ki kell emelnem, hogy labdarúgóim taktikailag és emberileg végig fegyelmezettek voltak. Köszönöm a játékosok edzőinek a kluboknál végzett munkát, a csapat sikere velük és a szövetségi edzőkkel is közös" - tette hozzá a szakember.

A gárda tagjai csütörtökön reggel 6 óra 10 perckor érkeznek meg a Ferihegyi repülőtérre.

Az első két helyezett jövőre újabb selejtezőket játszhat a júliusi Eb-részvételért.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×