eur:
393.07
usd:
363.31
bux:
0
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Klinsmann az amerikaiakkal tárgyal

Jürgen Klinsmann, a világbajnoki bronzérmes németek korábbi szövetségi kapitánya lehet az amerikai válogatott új szakmai főnöke.

A játékosként világ- és Európa-bajnok egykori csatár a nyári labdarúgó-világbajnokság után szinte teljes Németország könyörgése ellenére sem volt hajlandó meghosszabbítani a szerződését.

Pedig a sikeres német szereplés után még a korábbi játékosát gyakran kritizáló Franz Beckenbauer is szívesen vette volna Klismann maradását.

A leköszönő kapitány azonban arra hivatkozott, hogy a nagy torna miatt háttérbe szorult a családi élete, s hogy nem akar a jövőben Németország és az Egyesült Államok között ingázni. (Klisnmann kínai-amerikai feleségével, Debbie-vel és két gyermekével Kaliforniában lakik.)

Úgy gondolta, néhány hónapon keresztül pihen majd, de aztán szeretne újra edzői munkát végezni. Könnyen elképzelhető, hogy lejárt az önmaga szabta szilencium ideje. A napokban ugyanis megbeszéléseket folytatott Sunil Gulatival, az Egyesült Államok Labdarúgó-szövetségének vezetőjével arról, hogy, Bruce Arena megüresedett posztját betöltve, átveszi a US Team irányítását.

"Beszéltünk, s a beszélgetéseket folytatni fogjuk - erősítette meg Klinsmann több német és amerikai forrásnak is. - Aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle..."

Címlapról ajánljuk

Szerdára halasztották a férfiak triatlonversenyét

A párizsi olimpia illetékes szervezőbizottsága, a NOB és az egészségügyi hatóságok kedd reggel fél hat óra körül úgy döntöttek, hogy triatlonban a férfiak versenyét a vízminőség miatt szerdára halasztják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×