eur:
395.04
usd:
370.8
bux:
65132.72
2024. április 19. péntek Emma

Dráma a Milan sztárjának családjában

Brazíliában az emberrablók lelkesen figyelik a sztárok sorsának alakulását. Akiről úgy gondolják, túl sokat keres, annak megtámadják a családját. E szörnyű sorozat újabb áldozata Maria De Lourdes Silva de Oliveira, az olasz AC Milanban játszó Ricardo Oliveira nővére.

Robinho, a Real Madrid ifjú csillag akkor döntött véglegesen az európai karrier mellett, amikor heteken keresztül emberrablók tartották fogságban az édesanyját. Az ügy végül szerencsésen zárult, a harmincas évei második felében járó asszony kiszabadult.

Ám esete mintha tippet adott volna másoknak is: az elmúlt két esztendőben 13 élvonalbeli brazil játékostól próbáltak nagyobb összeget kizsarolni, valamelyik közeli hozzátartozójuk elrablásával.

Ricardo Oliveira - miként Sao Paulóban élő családja - nem akart egyelőre részleteket közölni az ügyről. Mindössze annyi szivárgott ki, hogy az emberrablók betörtek az asszony és férjének lakásába. Maria de Lourdes Silva de Oliveirát magukkal hurcolták - azóta nincs hír róla.
A családi drámát csak fokozza, hogy a brazil lapok értesülése szerint nem kizárt, hogy az ügybe belekeveredett az asszony 14 éves, korábban kábítószer-terjesztés miatt a rendőrséggel is kapcsolatba került fia.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×