eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Materazzi hiányolja Zidane bocsánatkérését

Továbbra is várja Zinedine Zidane bocsánatkérését Marco Materazzi, akit a francia futballsztár mellkason fejelt a németországi világbajnokság döntőjében.

"Tőlem még mindig nem kért elnézést, arra pedig hiába vár, hogy én nyújtsak kezet neki. Nekem legfeljebb a nővérét kell megkövetnem, akit csakugyan megbántottam, bár előtte fogalmam se volt, hogy egyáltalán van-e testvére. A kétmeccses eltiltásom nemcsak engem sért, hanem az egész olasz labdarúgást" - mondta a La Gazzetta dello Sport című napilapnak a 33 éves hátvéd.

Materazzi továbbra is azt állítja, hogy nem ő kezdte a kötekedést, csak válaszolt ellenfele provokációjára.

A büntetőpárbajban olasz sikerrel zárult finálé hosszabbításában az azóta visszavonult Zidane mellkason fejelte Materazzit, és tettéért piros lapot kapott.

Utólag hárommeccses és 4800 eurós büntetéssel sújtották, míg a sértett két mérkőzésen nem játszhat, és 3200 eurót köteles fizetni.

Az Inter védője ugyanakkor továbbra is rendezné a helyzetet.

"A legpusztítóbb háborúkat is békekötés zárja le, miért ne békülhetnénk ki mi is? A házam kapuja mindig nyitva áll Zidane előtt, a címemet pedig megtudhatja a milánói klubirodában" - zárta szavait Materazzi.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 19:53
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×