eur:
394.07
usd:
369.59
bux:
65714.13
2024. április 23. kedd Béla

Cseh László triplázott

Harmadik aranyérmét szerezte Cseh László a trieszti rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A Kőbánya SC klasszisa ezúttal 100 háton nyert. Korábban 200 és 400 vegyesen lett Európa-bajnok.

Cseh László így a férfiak összetett versenyében is győzött, és nyolcezer eurós jutalmat vehetett át az európai szövetségtől.

Az Eb záró napján 400 vegyesen Jakabos Zsuzsanna bronzérmes, Hosszú Katinka ötödik lett. Boulsevicz Beatrix 100 pillangón és Kovács Ágnes 100 mellen egyaránt a hetedik helyen végzett.

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

A közép-ázsiai vendégmunkások kulcsszerepet játszanak az orosz gazdaságban, a márciusi, moszkvai terrortámadás azonban jókora zavart okozott a bevándorláspolitikában. Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője az InfoRádióban elmondta: „társadalmi trendforduló” érzékelhető a bevándorlókkal szemben, amit egy idő után már az orosz kormányzat sem hagyhat figyelmen kívül. A helyzet nem könnyű, ugyanis az állam eddig vendégmunkások alkalmazásával próbálta mérsékelni a munkaerőhiányt.

Nagy durranás: régóta várt amerikai szuperfegyvert kaphatnak az ukránok

Kijev már szinte a háború kitörését követően kérte Washingtontól, hogy küldjön több száz kilométeres hatótávolságú ballisztikus rakétákat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×