eur:
394.07
usd:
368.33
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

NHL: idegenben nyert a Rangers

Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján a New York Rangers idegenben legyőzte a Nashville Predators csapatát. A címvédő Tampa Bay Lightning szoros mérkőzésen győzött.

A vendégek legjobbja ezúttal is a kirobbanó formában lévő Jaromir Jagr volt, aki egy góllal és két gólpasszal vette ki részét a sikerből. A Parkőrök diadalának kulcsa a rendkívül jó védekezés volt, hiszen a Nashvile nyolc emberelőnyéből egyet sem tudott kihasználni.

A címvédő Tampa Bay Lightning szoros mérkőzésen győzte le a St. Louis Bluest. John Grahame, a hazaiak kapusa 18 védést mutatott be, így sorozatban nyolcadszor nyert a gárda, ami rekordbeállítás a klub történetében.

A Pittsburgh Penguins továbbra sem bírja el kapitánya, Mario Lemieux hiányát, hiszen sorozatban hatodik összecsapását is elvesztette.

Eredmények:
Buffalo Sabres-Anaheim Mighty Ducks 3-2 - hosszabbítás után
Philadelphia Flyers-Edmonton Oilers 2-3
Columbus Blue Jackets-New York Islanders 4-3 - szétlövés után
Tampa Bay Lightning-St. Louis Blues 5-4
Pittsburgh Penguins-Minnesota Wild 0-5
Nashville Predators-New York Rangers 1-5
Los Angeles Kings-Carolina Hurricanes 2-3
San Jose Sharks-Florida Panthers 6-2

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×