eur:
400.37
usd:
369.8
bux:
74127.83
2024. október 17. csütörtök Hedvig
Budapest, 2017. november 15.Soltész Rezső énekes, zeneszerző, szövegíró, lapkiadó a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az egykori Corvina és Oxigén együttesek vezetőjének munkásságát idézték meg a meghívott vendégek.
Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

A hétvégén jön a Hifi Show a Westendben

Idén október 19-én és 20-án lesz a Hifi Show Budapesten – mondta az InfoRádióban az esemény főszervezője, Soltész Rezső énekes, dalszerző, szövegíró, aki új dupla albumát is bemutatja a rendezvényen.

Szombaton újra megnyílik a minőségi szórakoztató elektronika csúcskiállítása: a Hifi Show idén már 23. alkalommal várja látogatóit a Váci úti Crowne Plaza Budapest Hotelben. A kiállítás célja most is a legmagasabb szintű hifiberendezések és a legnagyobb képfelbontású televíziók bemutatása, ami vonzza a házimozi és hifi, egyszóval a minőségi otthoni szórakozás iránt érdeklődő látogatókat – tudta meg az InfoRádió Soltész Rezsőtől, az esemény főszervezőjétől.

"A vizuális technika iránt érdeklődők utazást tehetnek a legújabb Eisa-díjas hifi termékek között" – mondta az ismert énekes, és jelezte, az iparág csúcstermékeit sorakoztatják fel a kiállításon, ahol nemcsak a törzsvásárlókat várják, hanem azokat az érdeklődőket, akik kíváncsiak arra, mi a különbség a telefonos zenehallgatás és az igazi, csúcsminőségű audiovizuális élmény között. "Ez nagyon tanulságos még azok számára is, akik éppenséggel nem akarnak ilyesmit vásárolni, de megismerhetik, hogy otthoni környezetben hogyan lehet kikapcsolódni, szórakozni, zenét hallgatni" – mondta Soltész Rezső.

A főszervező arról is beszélt, hogy az eseménynek nem fő célja a helyszíni értékesítés, de a szakma legjobbjaival fel lehet venni a kapcsolatot, meg lehet ismerni a csúcstermékeket, de akár vásárolni is lehet. Az érdeklődőknek kedvezményes belépőt biztosítanak, ehhez a hifishow-hu oldalon elég regisztrálni, a látogatók között pedig több mint egymillió forint értékű ajándékot sorsolnak ki.

Soltész Rezső arról is beszámolt, hogy a hét végi rendezvényen lesz az új karácsonyi szimfonikus dupla lemezének a bemutatója, az albumot nemcsak CD-n, hanem vinylen is kiadják, sőt meghallgatható lesz a helyszínen Dolby Atmos-változatban is, amely különleges hangélményt kínál.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Az IMF vezetője szerint a magas adósság és az alacsony növekedés továbbra is a világgazdaság fő kihívásai. Kristalina Georgieva figyelmeztetett a nemzetközi kereskedelem korlátozásának veszélyeire, és aggodalmát fejezte ki a geopolitikai feszültségek miatt. Az IMF és a Világbank közelgő éves ülésén a globális gazdasági kilátások, a szegénység felszámolása és a zöld átállás lesznek a fő témák - írja a CNBC.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×