eur:
394.85
usd:
368.45
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Cannes, 2018. május 14.Jane Fonda amerikai színésznő a Sink Or Swim (Le Grand Bain) című film vetítésére érkezik a 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. május 13-án. (MTI/EPA/Franck Robichon)
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Újabb hírességek kapnak csillagot Hollywoodban, kiadták a listát

Jövőre 36 sztár, köztük Jane Fonda, Jessica Chastain, Colin Farrell és John Carpenter kap csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán - jelentették be a ceremónia szervezői.

Posztumusz csillaggal emlékeznek meg a 2016-ban elhunyt Prince-ről is. A teljes lista itt érhető el.

A csillaggal elismert zenészek között lesz 2025-ben Keith Urban és George Strait, valamint a Depeche Mode, a B-52s, a Green Day és az Isley Brothers is.

A televíziós sztárok közül Fran Drescher, Bill Nye és a South Park két alkotója, Trey Parker és Matt Stone szintén csillagot kap a sétányon.

A sztársportolók mezőnyéből pedig David Beckham brit labdarúgó és Orel Hershiser amerikai baseballjátékos részesül az elismerésben.

A hollywoodi Hírességek sétányán több mint 2700 csillagot szenteltek már a szórakoztatóipar kiválóságainak. Az új csillagok felavatásának pontos idejét később közlik.

Címlapról ajánljuk
Szabados Gábor az Arénában: túl magasra tette magának a lécet a futballválogatott

Szabados Gábor az Arénában: túl magasra tette magának a lécet a futballválogatott

A csoportkör után kiesett az Európa-bajnokságról a magyar labdarúgó-válogatott, ennek ellenére meg tudta erősíteni az elmúlt években kivívott pozícióját – mondta Szabados Gábor. A sportközgazdász az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a túl magas elvárásokról, a topklubokban szereplő játékosok hiányáról, Marco Rossi jövőjéről és Szoboszlai Dominik értékéről is.

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×