eur:
383.98
usd:
353.92
bux:
68846.13
2024. május 24. péntek Eliza, Eszter
A Magyar Posta hazai rockklasszikusokat bemutató sorozatát az alapításának 50. évfordulóját ünneplő EDDA Művek együttessel folytatja. Forrás: Magyar Posta
Nyitókép: Forrás: Magyar Posta

Újabb magyar rockklasszikusok jelennek meg bélyegen

A Magyar Posta hazai rockklasszikusokat bemutató sorozatát az alapításának 50. évfordulóját ünneplő EDDA Művek együttessel folytatja. A sorszámozott alkalmi bélyegblokk március 4-től kerül forgalomba.

A EDDA Művek idén 50 éves fennállásának tiszteletére a Magyar Posta bélyegblokkot bocsát forgalomba. A Hajnal Balázs grafikusművész által megálmodott bélyeg olyan ikonikus pillanatokat idéz fel, amelyek meghatározták az EDDA Művek pályafutását, ennek megfelelően a grafikai kompozíció a Mi vagyunk a rock és az Egy ez a tábor dalcímek mellett a bakancsos EDDA Műveket és az acélváros, Miskolc világát is megidézik.

Megszámlálhatatlan mennyiségű koncerttel, szakmai és közönségdíjjal az EDDA Művek a hazai zenei élet meghatározó szereplője. A 2024-es jubileumi évet a legendás zenekar turnéval is megünnepli, amely a teltházas, március 9-i Papp László Budapest Sportarénában megtartott nagykoncerttel lesz teljes.

„Az EDDA Művek nem csupán egy zenekar; hanem egy olyan kulturális jelenség, amely évtizedek óta formálja és inspirálja a magyar zenei életet.

A Magyar Posta büszke arra, hogy ezt a különleges évfordulót ilyen egyedi módon ünnepelheti meg, hiszen az EDDA Művek története a kitartásról, az odaadásról és a csapatmunkáról szól, és ezek az értékek tükröződnek a Magyar Posta közösségének szellemiségében is” – mondta Hegmanné Nemes Sára, a Magyar Posta Zrt. igazgatóságának alelnöke a bejelentés kapcsán.

Az EDDA Művek bélyegsorozat 2024. március 4-től elérhető lesz a Filapostán, a filatéliai szakszolgálatokon, egyes postahelyeken és a www.posta.hu-n. A fekete sorszámú, perforált bélyegblokk 40.000 példányban, míg a piros sorszámú vágott változat 4000 példányban lesz kapható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Vlagyimir Putyin tárgyalna a háború lezárásáról, tisztogatás Moszkvában - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Vlagyimir Putyin tárgyalna a háború lezárásáról, tisztogatás Moszkvában - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Oroszország tegnap önkényesen navigációs bójákat távolított el az észt-orosz határon. Lengyelország fontolgatja, hogy saját légvédelmi eszközeivel elkezdi lelőni az orosz rakétákat Ukrajna felett. Az orosz hadsereg három szektorban is nyomul előre. Az FSzB megvádolta Ukrajnát azzal, hogy ők követték el a Crocus City Hall elleni terrormerényletet. Vlagyimir Putyin orosz elnök bennfentesek szerint már komolyan lezárná a háborút. Az orosz védelmi minisztériumban folytatódik a tisztogatás. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 23. 17:58
×
×
×
×