eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 21. vasárnap Konrád
A Magyar Posta hazai rockklasszikusokat bemutató sorozatát az alapításának 50. évfordulóját ünneplő EDDA Művek együttessel folytatja. Forrás: Magyar Posta
Nyitókép: Forrás: Magyar Posta

Újabb magyar rockklasszikusok jelennek meg bélyegen

A Magyar Posta hazai rockklasszikusokat bemutató sorozatát az alapításának 50. évfordulóját ünneplő EDDA Művek együttessel folytatja. A sorszámozott alkalmi bélyegblokk március 4-től kerül forgalomba.

A EDDA Művek idén 50 éves fennállásának tiszteletére a Magyar Posta bélyegblokkot bocsát forgalomba. A Hajnal Balázs grafikusművész által megálmodott bélyeg olyan ikonikus pillanatokat idéz fel, amelyek meghatározták az EDDA Művek pályafutását, ennek megfelelően a grafikai kompozíció a Mi vagyunk a rock és az Egy ez a tábor dalcímek mellett a bakancsos EDDA Műveket és az acélváros, Miskolc világát is megidézik.

Megszámlálhatatlan mennyiségű koncerttel, szakmai és közönségdíjjal az EDDA Művek a hazai zenei élet meghatározó szereplője. A 2024-es jubileumi évet a legendás zenekar turnéval is megünnepli, amely a teltházas, március 9-i Papp László Budapest Sportarénában megtartott nagykoncerttel lesz teljes.

„Az EDDA Művek nem csupán egy zenekar; hanem egy olyan kulturális jelenség, amely évtizedek óta formálja és inspirálja a magyar zenei életet.

A Magyar Posta büszke arra, hogy ezt a különleges évfordulót ilyen egyedi módon ünnepelheti meg, hiszen az EDDA Művek története a kitartásról, az odaadásról és a csapatmunkáról szól, és ezek az értékek tükröződnek a Magyar Posta közösségének szellemiségében is” – mondta Hegmanné Nemes Sára, a Magyar Posta Zrt. igazgatóságának alelnöke a bejelentés kapcsán.

Az EDDA Művek bélyegsorozat 2024. március 4-től elérhető lesz a Filapostán, a filatéliai szakszolgálatokon, egyes postahelyeken és a www.posta.hu-n. A fekete sorszámú, perforált bélyegblokk 40.000 példányban, míg a piros sorszámú vágott változat 4000 példányban lesz kapható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×