eur:
388.99
usd:
363.57
bux:
68271.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
John Lennont, a The Beatles brit beatzenekar néhai énekesét védőmaszkban ábrázoló falfestmény előtt megy egy maszkot viselő férfi Prágában 2020. április 6-án. A cseh kormány kijárási korlátozást vezetett be a koronavírus elleni védekezésképpen.
Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Itt a Beatles utolsó dala, egy nap alatt 13 millió kattintás - megdöbbentő videoklip

Az elmúlt napokban már szinte mindent tudni lehetett a Now And Thenről, de újra látni mai köntösben a két élő tagot a két elhunyttal egy klipben a technika segítségével...

Mint a napokban megírtuk, utolsó dalával és az ahhoz megszerkesztett klippel is előállt a Beatles - a két élő tag a két elhunyttal együtt, mai köntösben szerepel a technikai segítségével.

Nem is kell hozzá további útmutató, csatlakozzon ahhoz a 13 millió rajongóhoz, akik az első napon már látták az alkotást: Now And Then.

Ismert, a Beatles tagjai közül Peul McCartney és Ringo Starr él, George Harrison és John Lennon azonban sok-sok évvel ezelőtt elhunyt.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×