eur:
393.94
usd:
369.15
bux:
65279.26
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Megvannak a jelöltek az Operettszínház élére is

Lezárult a beadási határidő a Budapesti Operettszínház és a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági- és Családi Színház vezetői posztjára

Mindkét intézmény esetében 2023. szeptember 11-én 17:00 perc volt a beadási határidő. A Budapesti Operettszínház vezetésére 3 pályázat érkezett, míg a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági- és Családi Színház vezetésére 4 pályázat érkezett, ezeket személyesen nyújtották be az érintettek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium.

A vezetői megbízásra benyújtott valamennyi, a pályázati feltételeknek megfelelt pályázatot a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően szakmai bizottság véleményezi. A vezetők kinevezése a fenntartónak felterjesztett szakmai véleményezést követően történhet meg.

A jelenlegi vezetők megbízatása mindkét esetben 2024. január 31-én jár le, ennek megfelelően a Budapesti Operettszínház és a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági- és Családi Színház új vezetője 2024. február 1-jén kezdi meg munkáját.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×