eur:
389.28
usd:
362.66
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay

Megvannak a jelöltek az Operettszínház élére is

Lezárult a beadási határidő a Budapesti Operettszínház és a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági- és Családi Színház vezetői posztjára

Mindkét intézmény esetében 2023. szeptember 11-én 17:00 perc volt a beadási határidő. A Budapesti Operettszínház vezetésére 3 pályázat érkezett, míg a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági- és Családi Színház vezetésére 4 pályázat érkezett, ezeket személyesen nyújtották be az érintettek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium.

A vezetői megbízásra benyújtott valamennyi, a pályázati feltételeknek megfelelt pályázatot a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően szakmai bizottság véleményezi. A vezetők kinevezése a fenntartónak felterjesztett szakmai véleményezést követően történhet meg.

A jelenlegi vezetők megbízatása mindkét esetben 2024. január 31-én jár le, ennek megfelelően a Budapesti Operettszínház és a Pesti Magyar Színház – Ifjúsági- és Családi Színház új vezetője 2024. február 1-jén kezdi meg munkáját.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×