eur:
388.97
usd:
361.1
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella
NEW YORK - APRIL 17: Irish Exits  Frank worries about his longtime friend Lenny Ross (Treat Williams) when he suspects the former officer is hiding his true reason for returning to the city. Also, Danny and Baez investigate when Baez and her daughter are targeted by a criminal Baez once put away; Eddie gives her partner, Badillo, relationship advice when his ex-girlfriend is physically attacked; and Anthony is sucked into the inner workings of an underground crime ring when his chaotic cousin, Joey, begs him for a favor, on BLUE BLOODS, Friday, May 12 (10:00-11:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network, and available to stream live and on demand on Paramount+*. Treat Williams returns as Lenny Ross, Franks longtime friend. Pictured: Treat Williams as Lenny Ross. Photo is a screen grab. (Photo by CBS via Getty Images)
Nyitókép: CBS Photo Archive/Getty Images

Elhunyt Treat Williams, a HAIR sztárja

Egy motorbalesetben elhunyt hétfőn este Treat Williams, a Hair és az Everwood-sorozat sztárja - közölte a színész családja.

A fatális baleset Dorset közelében történt hétfőn délután - jelentette a vermonti rendőrség. A 71 éves filmszínészt az Albany Kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét - írta a Variety.com.

Williams 28 évesen aratta első nagy filmes sikerét a Milos Forman rendezte Hair című filmben. Alakításáért az év felfedezettjeként Golden Globe-díjat kapott. Két évvel később A város hercege című Sidney Lumet-filmben nyújtott játékáért jelölték a legjobb színész Golden Globe-jára.

Emlékezetes alakításai között szerepelt az 1985-ben bemutatott Sima száj című romantikus dráma, amelyben Laura Dern partnerét játszotta, és a kilencvenes évek egyik kultfilmje, a Kísértethajó is, amit Stephen Sommers rendezett.

Az Everwood című tévésorozatban egy manhattani agysebészt alakított, aki felesége halála után Coloradóba költözteti a családját. A négy évadon át tartó szériáért a hollywoodi színészek céhe (SGA) díjára is jelölték.

Williams számos tévésorozatban feltűnt, köztük a Good Advice, a Testvérek, a Vihar, a Fejjel a falnak, a Különleges ügyosztály, A nagy svindli és a Lángoló Chicago című szériákban.

Az 1951-ben Rowaytonban született színész Pennsylvaniában, a Franklin and Marshall Főiskolán végezte tanulmányait, mielőtt pályafutása elkezdődött volna. 1975-ben a Deadly Hero című filmben debütált a filmvásznon.

Felesége, Pam Van Sant, és gyermekeik, Gil és Elinor Williams gyászolják.

Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×