eur:
392.67
usd:
365.91
bux:
66497.49
2024. április 26. péntek Ervin
Haumann Péter Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színész, a Nemzet Színésze Makk Károly Kossuth-díjas filmrendező temetésén a Fiumei úti sírkertben 2017. szeptember 9-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Pénteken vesznek végső búcsút Haumann Pétertől

A színművész május 28-án hunyt el.

Pénteken 14.30-kor vesznek végső búcsút Haumann Péter Kossuth-díjas színművésztől, a nemzet színészétől a fővárosi Farkasréti temető Makovecz-ravatalozójában a katolikus egyház szertartása szerint - közölte a Magyar Művészeti Akadémia.

Haumann Pétert a Kulturális és Innovációs Minisztérium, a Magyar Művészeti Akadémia és a Fővárosi Önkormányzat a saját halottjának tekinti.

Haumann Péter Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész, a nemzet színésze, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetett színész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, Paloznak község díszpolgára május 28-án, 81 éves korában hunyt el.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×