eur:
393.73
usd:
365.07
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Will Smith amerikai színész (j) megüti Chris Rock amerikai komikust a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én. Smith azért ütötte meg Rockot mert az Smith felesége, Jada Pinkett Smith leborotvált fején viccelődött.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

Will Smith döntést hozott az Oscar-díjátadós pofonja miatt

Will Smith lemondott pénteken amerikai filmakadémiai tagságáról a 94. Oscar-díjátadón történt botrány miatt - jelentette a Variety című szakmai magazin a színész közleménye alapján.

Smith a gála másnapján bocsánatot kért Chris Rocktól, akit a 94. Oscar-díjátadó ceremónián megütött, és mindenkitől, akit szerinte ezzel megsérthetett, ennek ellenére a díjátadót megszervező akadémia elítélte Smith viselkedését, és bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben.

A díjátadón Will Smith kapta meg a legjobb színész Oscar-díját a Richard király című életrajzi filmben nyújtott alakításáért. A színész azonban röviddel korábban azzal sokkolta a Dolby Színházban ülő több mint 3000 fős közönséget és a tévénézőket, hogy a műsor egyik szereplőjét, Chris Rockot felpofozta, mert a humorista a felesége, Jada Pinkett Smith rovására sütött el egy ízléstelen viccet.

"Visszaéltem az akadémia bizalmával, és megfosztottam más jelölteket és díjazottakat attól a lehetőségtől, hogy ünnepeljenek és ünnepeltessenek rendkívüli munkájukért. Ezért lemondok akadémiai tagságomról, és elfogadom az elnöki tanács ítéletét az esettel kapcsolatban" - olvasható a közleményben.

Ezután David Rubin akadémiai elnök közölte, hogy elfogadták Will Smith lemondását, és folytatják a fegyelmi eljárást.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×