eur:
393.12
usd:
367.3
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Marilyn Manson amerikai rockzenész lép fel a Rock on the Range elnevezésű rockfesztiválon az Ohio állambeli Columbusban 2015. május 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Steve C. Mitchell

Marilyn Manson önként feladta magát a rendőségen

Az amerikai rockénekes ellen a New Hampshire-i rendőrség adott ki elfogatóparancsot még májusban.

Az énekes, akit testi sértéssel vádolnak, kifizette az óvadékot, így szabadon távozhatott a rendőrségről.

Mansont – eredeti nevén Brian Hugh Warnert – egy 2019-es üggyel kapcsolatban

kétrendbeli testi sértéssel vádolják.

Az énekes 2019. augusztus 18-án egy koncerten lépett fel Gilfordban, és a rendőrség szerint ott követte el a bántalmazást.

Az ügyben egy videós a sértett, akinek az volt a munkája, hogy videófelvételt készítsen a koncertről. A sértett a színpadi boxban tartózkodott, amikor az állítólagos támadás történt.

Az esetet augusztusban tárgyalják New Hampshire-ben.

Sajtóértesülések szerint

Manson leköpött egy kamerát, a People magazinnak nyilatkozó három koncertlátogató elmondása szerint az énekes a kamerát kezelő nőt is többször leköpte.

Howard King, Manson ügyvédje májusban nevetségesnek nevezte a vádakat. Manson a színpadon szeret provokálni, különösen a kamera előtt – fogalmazott King.

Februárban a Los Angeles megyei seriffhivatal közölte, hogy

Manson ellen családon belüli erőszak vádja miatt indult vizsgálat.

Evan Rachel Wood színésznő, a Westworld sztárja és három másik nő februárban a közösségi médiában közzétett posztjaiban azt állította, hogy Manson súlyosan bántalmazta őket. Mansont a vádakat követően ejtette a lemezkiadója.

Manson akkor az Instagramon azt válaszolta a vádakra, hogy minden intim kapcsolata teljes mértékben közös megegyezésen alapult. Mint írta, „tekintet nélkül arra, hogy hogyan – és miért –, mások most úgy döntöttek, hogy megmásítják a történteket, ez az igazság”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Marilyn Manson (@marilynmanson) által megosztott bejegyzés

Mansont korábban is vádolták már szexuális zaklatással és bántalmazással. 2018-ban azonban a Los Angeles megyei ügyészség nem emelt ellene vádat, mert a feljelentést nem találták megalapozottnak. A 2011-ben történt zaklatást bejelentő embert nem nevezték meg az ügyben, csak Manson ismerőseként szerepelt. Manson akkor is tagadta a vádakat.

Az énekes–dalszerző gótikus ihletésű fekete ruháiról és erős sminkjeiről ismert.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap kitartott, Ázsiában nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódott az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×