eur:
388.49
usd:
360.86
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Magyar filmest is díjazhatnak az Emmy-gálán

Csutak Zsolt castingrendező személyében magyar jelölt is szerepel a televíziós Oscar-díjként ismert Emmy-díj idei jelöltjei között. Csutak Zsolt és külföldi kollégái A Cég - A CIA regénye című, Magyarországon forgatott tévés minisorozatért kaphatnak elismerést.

Egy, a hidegháború alatt zajló kémtörténet, a Robert Littell regénye alapján készült A Cég - A CIA regénye című minisorozat egyik castingrendezőjeként jelölték Emmy-díjra Csutak Zsoltot.

A filmes az InfoRádiónak elmondta: közösen jelölték A Karib-tenger kalózai és A majmok bolygója castingrendezőjével, az amerikai Denise Chamiannel és a brit Priscilla Johnnal, aki egyebek mellett a Ryan közlegény megmentése, A kis Buddha, A hal neve Wanda és a Mamma Mia! című filmekhez kereste a színészeket.

Csutak Zsolt közel hatvan magyar és Magyarországon élő, angol anyanyelvű színészt válogatott be a produkcióba, így a külföldi sztárok, Chris O'Donnell, Alfred Molina és Michael Keaton mellett feltűnik többek között Rudolf Péter, Kertész Péter, Makrai Pál, Elek Ferenc, Konter László, Keszég László és a Nyikita Hruscsovot alakító Berzsenyi Zoltánt.

A castingrendező ott lesz a szeptember 13-i Emmy-gálán, ám az esélyekről nem tudott mit mondani. Annyit ugyanakkor megjegyzett, hogy A Cég - A CIA regénye az Egyesült Államokban elég nagy nézettségű sorozat volt.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×