eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Sziget: Új rekord és remek hangulat

Bár az idén rövidebb volt a Sziget fesztivál, több nézőt vonzott, mint tavaly. A rendezvényre összesen 385 ezren látogattak ki - mondta az InfoRádiónak Gerendai Károly főszervező.

Nagyon jó hangulatú volt az idei Sziget, amely, bár rövidebb volt, mint a korábbi években, több érdeklődőt vonzott, mint tavaly: most 385 ezren látogattak ki - mondta az InfoRádiónak a rendezvény főszervezője.

Gerendai Károly hozzátette: tavaly, a hétnapos rendezvényen összesen 371 ezren vettek részt, igaz, akkor három napig rossz volt az idő.

A szervezők idén megnövelték a Sziget befogadóképességét: az előző években egy-egy napon csak maximum 65, most 70 ezren lehettek a fesztivál területén. Volt olyan nap, amelyre minden jegy elkelt - magyarázta Gerendai Károly.

A legnagyobb problémát a rendezők számára az okozta, hogy az ausztrál Pendulum az utolsó pillanatban lemondta a fellépést a Nagyszínpadon, mivel a felszerelésüket szállító kamion karambolozott Szlovákiában - mondta a főszervező.

Az utolsó napon Müller Péter Sziámi is megsérült: zenekarának koncertje közben leesett a színpadról és megsérült - jegyezte meg Gerendai Károly.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×