eur:
388.43
usd:
360.74
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Heath Ledger még Jack Nicholsont is lemossa a filmvásznon

A jegybevételi ranglistán és a nézői tetszésindexet illetően is a "legek" filmje eddig az új Batman-film az Egyesült Államokban - mondta az InfoRádiónak Dudás Viktor filmkritikus. A Vox mozimagazin főszerkesztője szerint a Sötét Lovagban Heath Ledger Joker alakítása kenterbe veri Jack Nicholsonét.

Az Egyesült Államokban minden idők legjobb nyitóhétvégéjét produkálta az új Batman-film, 158 millió dolláros bevétellel kezdett.

Az igazi kérdés most már az, hogy a Sötét lovag eléri-e a Titanic 600 millió dolláros sikerét - mondta az InfoRádiónak a Vox mozimagazin főszerkesztője, aki szerint erre minden esélye megvan a filmnek: 18 nappal a bemutatója után már túllépte a 400 millió dolláros bevételt, és Amerikában még mindig teltház előtt vetítik.

Dudás Viktor szerint ha majd Európában és a világ más részein is bemutatják a filmet, az amerikai 94 százalékos tetszési index valószínűleg csökkenni fog.

A filmkritikus kiemelte Christian Bale és Heath Ledger alakítását. Az utóbbival kapcsolatban elmondta: a januárban meghalt ausztrál színész egészen fantasztikus a filmben, és Joker-alakításával sikerült kenterbe vernie még Jack Nicholsont is.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×