eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Győrben roadshow-zik a Kecskeméti Repülőnap

Szerdán kezdődik az Arrabona Nyári Fesztivál Győrben. A július 23-án záruló rendezvényen a magyar és külföldi néptáncegyüttesek bemutatója mellett világzenei és dszesszkoncertek is várják az érdeklődőket.

Idén Arrabona Nyári Fesztivál néven jelentkezik a korábban Nemzetközi Győri Nyárként ismert rendezvény. Az előző fesztiválból főleg a folklór- és az ehhez tematikusan közel álló dzsesszes-világzenés vonulatot tartottuk meg - nyilatkozta az InfoRádiónak Csurák Erzsébet, a fesztivál igazgatója. Július 16-án délután négykor a Kecskeméti repülőnap roadshow-jával kezdődik a program.

A nap végén a világzenei estek keretén belül a Jazz and Word Music All Stars fog játszani. Az együttesben Winand Gábor énekel, Szakcsi Lakatos Béla zongorázik, Borbély Mihály szaxofonon játszik, Kőszegi Imre dobol és mindezt cimbalom is kiegészíti, így ez frenetikus produkciónak ígérkezik - fejtette ki Csurák Erzsébet. Holnap, 17-én este a Balázs Elemér Group és barátai koncerteznek, ők reneszánsz muzsikát dolgoznak föl.

Július 22-én Alegre Corea brazil ütős és a műfaj hazai sztárja, Horváth Kornél duóját hallgathatják meg az érdeklődők. Ezzel párhuzamosan ad koncertet a rockabillyt játszó Mistery Gang. Föllép a Besh o Drom és a Harcsa Veronika Quartett is a fesztiválon, ahol látható lesz egy lengyel néptáncegyüttes.

Július 23-án a záróprogram keretében a Renaissance Consort izgalmas, Reneszánsz varázslat című előadását tekinthetik meg, ami látványos produkció lesz - zárta szavait Csurák Erzsébet.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×