eur:
389.75
usd:
362.17
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Zsíros kenyér és útiköltség lesz a gázsi az idei kapolcsi fesztiválon

Mivel nem sikerült megteremteni a Művészetek Völgye megrendezésének anyagi feltételeit, ezért az idén július 25-től Kapolcsi Bűvészeti Napok lesznek a helyszínen - mondta az InfoRádiónak Mártha István fesztiváligazgató.

Egyszeri, megismételhetetlen és nagyon különleges tíz nap - így jellemezte az InfoRádiónak a Kapolcsi Bűvészeti Napokat Mártha István, aki szerint ez egy olyan fesztiválperfomansz lesz, amelyet nem tudni, mennyi pénzből valósítanak meg, és hogyan fogják lebonyolítani.

Az biztos, hogy lesznek programok, és akik lelátogatnak Kapolcsra és a környező településekre, nagyon jól fogják magukat érezni - mondta a fesztiváligazgató, hozzátéve: a 20. jubileumi Művészetek Völgyét nem tudják megrendezni, helyette lesz ez a különleges, egyedi és öntevékeny fesztivál.

A július 25-én kezdődő és augusztus 3-án befejeződő esemény önkéntes: kizárólag gázsi nélkül, zsíros kenyérért és útiköltségért lépnek fel hivatásos művészek és műkedvelők - mondta a Mártha István.

Az ingyen fellépők között lesz az Amadinda együttes, a Budapest Ragtime Band, Jordán Tamás, Hobo és Palya Bea is.

A szervezők interneten meghirdették az önkéntes fellépők pályázatát is, ahova 250 színházi, zenei és egyéb produkció pályázott. Közülük 75-öt választották ki, így ők is ingyen, útiköltségért lépnek fel a fesztiválon.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×