eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Rekordokat dönt a ma kezdődő Bországgyűlés

Történetének legnagyobb borászati kínálatával, gasztronómiai különlegességekkel és koncertetekkel várják a vendégeket péntektől vasárnapig a nyolcadik Bországgyűlésre, amelyet Budapesten a Vajdahunyad vár környékén rendeznek - mondta az InfoRádiónak a szervezőbizottság vezetője. Kálmán Zsolt beszélt arról is, hogy az eseményre meghívták a Budapestre akkreditált nagykövetek többségét is.

Péntek délelőtt tizenegy órától vasárnap estig várják a látogatókat a nyolcadik Pannon Bországgyűlésre, amelyet Budapesten a Vajdahunyad vár környékén rendeznek - közölte Kálmán Zsolt.

A szervezőbizottság vezetője elmondta: mintegy 80 pincészet 600-700 borát lehet majd megkóstolni a hétvége során. A borkóstolás mellett cigányzene, népzene, tánczene, kirakodóvásár és finom ételek várják az érdeklődőket - tette hozzá.

A mostani rendezvényen lesz jelen a legtöbb kiállító, az egész ország borászati palettáját lefedi a kínálat - emelte ki Kálmán Zsolt. Szólt arról is, hogy péntek délután hat órára meghívták a Budapestre akkreditált nagyköveteket egy borkóstolóra, hogy ezzel is népszerűsítsék a magyar borokat.

A rendezvényre nincs belépődíj, ugyanis ezzel nem akarják elriasztani a látogatókat, és azt kívánják elérni, hogy a vendégek inkább finom ételekre és borra költsék a pénzt.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×