eur:
389.54
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Tito and Tarantula, vadnyugati hangulat az A38-on

Legújabb, öt év hallgatás után megjelent lemezét mutatja be amerikai Tito and Tarantula csütörtök este az A38 állóhajón. A Tarantino- és Rodriguez-filmekből is ismert zenekar igazi vadnyugati kocsmahangulatot teremt koncertjein.

Lemezbemutató koncertet ad csütörtök este az A38 állóhajón az öt éven keresztül hallgatag Tito and Tarantula. Podlovics Péter koncertszervező szerint egyedi, lendületes zenei keveréket, valamiféle "texmexrockot" játszik a zenekar, igazi vadnyugati hangulatot teremtve fellépésein. Az új lemez Podlovics Péter elmondása alapján a korábbi albumok zenei világához kapcsolható, ugyanazt játssza továbbra is a banda.

A zenekar vezetője, a gitáros-énekes Tito Larriva színészként is jól ismert: szerepelt a Desperadóban, ő volt a vámpírzenekar frontembere az Alkonyattól pirkadatig című filmben, de feltűnik A millió dolláros hotelben is. Az említett (Quentin Tarantinoval közösen készült) Rodriguez-filmek betétdalát is ő játszotta, és azok szerepelnek az 1997-es, Tarantism című lemezen is, ami azonnal kultikus státusba repítette a bandát.

A Tito and Tarantula eddig mindenhol nagy sikert aratott, hisz ugyan jók a lemezei, de igazi bulizenekar lévén élőben érzik magukat igazán elemükben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×