eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Pünkösdi programok az Omar Bashir Triótól Szalóky Ágiig

Az Omar Bashir Trió koncertezik péntek este a Művészetek Palotájában, szombaton a Gáyan Uttejak Orchestra koncertjét hallgathatják meg a Fonó Budai Zeneházban, míg vasárnap többek között indiai és német gitárosok játékát figyelhetik a MU Színházban.

Péntek este fél nyolckor Lant a világ körül címmel az Omar Bashir Trió koncertezik a Művészetek Palotájában, a Fesztivál Színházban. Ugyanebben az időpontban a Nyitott Műhelyben a Babos Project Special lép színpadra.

Este nyolc órától a Fonó Budai Zeneházban a Makám zenekar koncertezik: a régebbi, ismert kompozíciók mellett az új lemez anyagát is megismerhetik az érdeklődők.

Szombaton délelőtt fél tizenegykor, illetve délben a Kolompos Együttes lép fel a Művészetek Palotájában. Műsoruk címe: Furulyás Palkó. Ugyancsak a gyerekeknek szól Szalóky Ági 16 órakor kezdődő koncertje a Millenárison.

A Fonó Budai Zeneházban este nyolc órától Hortobágyi László és a Gáyan Uttejak Orchestra koncertje kezdődik.

Vasárnap este nyolctól a VII. Nemzetközi Akusztikusgitár-koncertkörút budapesti állomásán, a MU Színházban indiai, német, görög és magyar gitárosok lépnek fel.

Hétfőn este fél nyolctól Winand Gábor, Elsa Valle, Szakcsi Lakatos Béla és barátaik adnak koncertet a Fesztivál Színházban. Ugyanebben az időpontban a Zeneakadémia Nagytermében a Liszt Ferenc Zeneakadémia Szimfonikus Zenekarának koncertje kezdődik Alpesi anzix címmel.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×