eur:
393.17
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

A szuperjelöltek listája - klipekkel

Lily Allen vezeti a Brit Awards 2007 jelöltek mezőnyét, az énekesnő ugyanis négy kategóriában is megméreti magát. Köztük a legjobb brit szólóénekesnőnek, valamint a legjobb brit albumnak járó elismerésért.

Lily Allen szintén indul az év felfedezettje címért, valamint a legjobb dalért járó elismerésért, a Smile című dalával.


A Muse nevű rockegyüttes három jelölést kapott: a legjobb brit bandának, a legjobb brit albumnak és a legjobb élő koncertért járó díjra jelölték.



Az amerikai Gnarls Barkleyt három díjra jelölték, szintén három díjra esélyes Corinne Bailey Rae, James Morrison és a Snow Patrol is.



Bailey Rae és Lily Allen mellett a legjobb brit énekesnő címéért verseng még Amy Winehouse, valamint Jamelia és Nerina Pallot is.

A legjobb brit énekes címért pedig James Morrison, Jarvis Cocker, Lemar, Paolo Nutini és Thom Yorke indul.

Bob Dylan és Justin Timberlake egyaránt verseng a legjobb nemzetközi szólóénekes, valamint a legjobb nemzetközi album címért.

Az átadót február 14-én Londonban tartják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×