eur:
393.46
usd:
366.96
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Végre egy nagyon jó hír a Windows 11-et használóknak

A frissítéseknél jön a könnyítés.

Már teszteli a Microsoft a Windows 11 várhatóan idén ősszel befutó 24H2 főverziójában érkező újítást, amelynek köszönhetően az operációs rendszer képessé válik újraindítás nélkül alkalmazni a letöltött biztonsági frissítéseket - írja az Origo. Ez a felhasználók számára némi régóta vágyott komfortot hoz majd.

A biztonsági frissítések újraindítás nélküli alkalmazását „hot patching” néven emlegetik, és nem újdonság, a Windows Server termékekben már régóta elérhető, hogy ne kelljen üzemkiesést okozva újraindítani a kiszolgálókat.

Van azonban egy beállítás, amelynek aktívnak kell lennie ahhoz, hogy ez a lehetőség majd elérhetővé váljon: a virtualizálásalapú biztonság, avagy a magelkülönítés az operációs rendszerrel előtelepítve érkezett számítógépeken alapértelmezettként be van állítva. A többi gépen a funkció állapotát a Windows biztonság alkalmazás Eszközbiztonság részében tekinthetik meg a felhasználók.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×