eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Bécsi repülőtér: 26 perc parkolásért 2422 euró, valaki hibázott

Óvatosan a régi parkolójegyekkel.

Meglepő összeggel terhelték meg egy bécsi nő bankkártyáját, miután kiment egy barátjáét az osztrák főváros repülőterére – írja az autoszektor.hu.

A 45 éves nő július 10-én kivitte egy barátját a repülőtérre, és tíz percig használta a parkolót, ezért nem is kellett díjat fizetnie. Aztán július 20-án ismét kiment a repülőtérre a visszatérő barátért, ekkor 16 percig állt a parkolóban, majd a távozáskor fizetett, és ekkor terhelték meg a hitelkártyáját 2422,50 euróval.

A panasza nyomán kiderült, hogy a rendszer azt rögzítette, hogy a nő július 10-én érkezett a parkolóba, és csak július 20-án távozott. Mivel a parkolójegyek már nem voltak meg, így méltányosságból a tizedére csökkentették a levont összeget, de

vélhetően az történhetett, hogy az autós az első alkalommal használt parkolójegyét érvényesítette a második alkalommal is,

ezért fizethetett ilyen magas összeget. A bécsi repülőtér végül visszautalta a teljes levont összeget.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×